Rreth meje

Reth meje

Aftësitë

Ekologji

E diplomuar në Ekologji në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore në UP.

Mbrojtje e Mjedisit

Anëtare e Komitetit për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në Vushtrri.

Ekologji
72%
Mbrojtje e Mjedisit
83%
Teknologji ushqimore
27%
Leonora Ibrahimi është lindur më 15 Prill të vitit 1992 në qytetin e Vushtrrisë.

Shkollën Fillore dhe atë të mesme e ka kryer në qytetin e lindjes, ndërsa me të përfunduar Gjimnazin, ajo u regjistrua në Universitetin e Prishtinës, përkatësisht në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, drejtimi Ekologji dhe Mbrojtje e Mjedisit, të cilin e përfundoi me sukses dhe tani mban titullin mbrojtëse e mjedisit.

Gjatë shkollës së mesme, pos suksesit të shkëlqyeshëm, Leonora ishte marrur edhe me aktivitete rinore, ku ishte pjesë e organizatës “Youth Action for Kosova” si ligjëruese.
Ajo poashtu ka marrur pjesë në shumë, trajnime, konferenca e simpoziume të ndryshme, si në anën e profesionit, poashtu edhe në fushën e shoqërisë civile.
Ajo tani është anëtare e Departamentit të Mjedisit në organizatën “Youth Activism Center”.


Poashtu, Ajo tani është anëtare e Komitetit Konsultativ për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit të Kuvendit Komunal të Komunës së Vushtrrisë.